hotel podrinje banja koviljaca logo

Godišnja skupština udruženja FIJET Srbija održana u hotelu „Podrinje“

PRVI GOSTI HOTELA „PODRINJE“

Dok traju poslednje pripreme pred svečano otvaranje renoviranog hotela „Podrinje“, novinari i pisci u turizmu okupili su se na godišnjoj Skupštini Udruženja FIJET Srbija kako bi uručili priznanja za najbolje reportaže u protekloj godini.

Svečana dodela nagrade „Milorad Rajčević“ održana je u Hotelu gde je priređena i izložba posvećena Miloradu Rajčeviću- prvom srpskom svetskom putniku i rodonačelniku srpskog turizma relaizovana od strane Turističke organizacije Loznica.

Povelje su za 2023. godinu osvojili Maja Zagoričnik (Slovenija) za televizijsku reportažu o lozničkom LILALO-festivalu, Goran Gazdek (Hrvatska) za priču o Golupcu i Smiljana Popov (Srbija) za reportažu o Staroj Pazovi, urađenoj u okviru serijala „Beograd za početnike“.Nagrade su pripale i Gordani Momčilović, novinarki „Al džazire“, za reportažu „Antička mediana u Nišu“ i mr Draganu Todoroviću, novinaru i vlasniku Internet-portala „eStvarnost“ za prilog „Vinske manifestacije i jedinstvena turistička destinacija Aranđelovac–Topola“.

Zadovoljni prijemom u uslugom novinari udruženja FIJET, koji su među najboljim poznavaocima i kritičarima hotelske ponude u Srbiji, pohvalili su napore i trud osoblja i menadžmenta hotela da stari hotel sa tradicijom pretvore u novo mesto poslovnog okupljanja i porodičnog druženja u srcu Banje Koviljače.

Kategorije

Poslednji tekstovi